Bezoek

Wil je ook een ritje maken met de stoomtrein? Neem dan een kijkje naar onderstaande kalender wanneer de stoomtrein uitrijdt.

Op alle rijdagen is het ook mogelijk een bezoek te brengen aan onze loods en de verschillende projecten van de vereniging.

De stoomtrein rijdt iedere zondag van juli tot en met september volgens de normale dienstregeling. Er zijn op verschillende dagen ook evenementen, meer details in de kalender.

Klik hieronder op de gewenste dag om de dienstregeling te ontdekken en tickets aan te schaffen.

Aankomende ritdagen

Tarieven

Tickets kunnen op voorhand online aangeschaft worden via onze website. Klik in de kalender hierboven op de gewenste ritdag of evenement en bestel zo handig online je tickets.

Het is enkel mogelijk om dagkaarten online aan te schaffen. Wenst u een enkele reis te maken kan u een ticket ter plaatse kopen bij de treinwachter. Betaling ter plaatse is mogelijk in cash of met Payconiq.

Op de ritdagen zelf bent u ook altijd in de mogelijkheid tickets aan te kopen ter plaatse bij een een  van onze treinbegeleiders.

Geeft u de voorkeur aan een enkele rit en wenst u uw reis per fiets  verder te zetten? Geen probleem.  Wij nemen uw fiets gratis mee in een speciaal uitgeruste wagon.

In de tabel hieronder vindt u onze tarieven, deze zijn enkel geldig op de normale ritdagen (niet op evenementen of speciale ritten). Voor tarieven met betrekking tot evenementen verwijzen we u naar de desbetreffende evenementenpagina.

 DagkaartPrijs
Volwassene (12+)14 euro
Kind (6-12 jaar)10 euro
Gezin (max. 4 kinderen)40 euro
  Baasrode-Noord → PuursPuurs → Baasrode-NoordPer stopplaats
Kinderen < 6 jaargratis
Kinderen 6 t/m 12 jaarenkel  8 euro4 euro
heen en terug  (zie dagkaart) 5 euro
Volwassenenenkel  10 euro5 euro
heen en terug  (zie dagkaart)7 euro
Fietsgratis

Wenst u de stoomtrein af te huren voor een eigen evenement? Dat kan! Neem dan een kijkje op de pagina Arrangementen.

Groepen

Plant u een bezoek met een groep aan de stoomtrein? Dat kan!

Indien u met meer dan 10 personen bent kunnen wij u korting toekennen. Om plaatsen te kunnen garanderen vragen wij wel dat u ons op voorhand contacteert zodat we een reservatie kunnen maken.

U kan ook uw fietsen meenemen met de trein, gelieve ook op voorhand door te geven hoeveel dit er zijn zodat wij plaats kunnen voorzien.

U kan ons bereiken via telefoon (op zaterdagen) 052 33 02 23 of via email: info@stoomtrein.be

Heeft u nog speciale wensen of vragen, laat het ons dan zeker weten.