Vrijwilligers gezocht

Bent u op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding? Misschien hebben wij de oplossing voor u, want om onze toeristische stoomtrein rijdende te houden zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Hoewel onze vereniging een jonge kern van vrijwilligers heeft, zijn we toch constant op zoek naar mensen die onze passie willen delen.

groepsfoto

 

 

Tijdens een ritdag hebben wij nood aan vele helpende handen: machinist, stoker, treinbegeleiders, cateringmedewerkers… Maar aangezien  er langs onze spoorlijn een drietal authentieke overwegen zijn,  die handmatig bediend worden, moeten ze om de veiligheid van onze reizigers te garanderen tijdens elke rit bemand worden.  Ook hier zijn onze vrijwilligers aan het werk. 

 

Bent u niet zo’n handige Harry en vermoedt u dat er bij onze vereniging geen plaats voor u is, dan bent u waarschijnlijk fout geïnformeerd. Mensen met groene vingers kunnen hun steentje bijdragen bij het onderhoud van de bermen langs onze spoorlijn. Maar vrijwilligers die zich willen inzetten voor  catering, reclame, sponsoring, financiën, websitebeheer… zijn ook van harte welkom. 

Welke talenten u ook hebt, wij proberen elke vrijwilliger een taak te geven die aansluit bij zijn/haar interesse. Kom gerust langs tijdens een van onze ritdagen en maak kennis met de andere vrijwilligers. (Klik hier voor dienstregeling)  Natuurlijk kan u ons ook altijd bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op het nummer  052/33.02.23.