SDP-BVS Boekenshop

De SDP-BVS boekenshop wordt opengehouden door een groepje ijverige vrijwilligers en is in eerste instantie een dienstverlening aan de steunende leden van de Stoomtrein Dendermonde-Puurs, maar uiteraard is deze ook toegankelijk voor andere spoorwegliefhebbers. De opbrengst van de verkoop wordt volledig besteed aan het onderhoud van de museumlijn, locomotieven en rijtuigen.

 

40 m² vol nieuwe en oude boeken, tijdschriften en DVD's over treinen uit binnen-en buitenland in verschillende talen. Daarom mag de SDP-BVS boekenshop zich één van de grootste in België noemen.

  

Locatie en openinguren

De SDP-BVS boekenshop is gevestigd in het station van Baasrode-Noord en is behalve op feestdagen elke zaterdag van 14.00 tot 17.30u open. Natuurlijk kan u ons ook altijd bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u specifieke vragen hebt i.v.m. de boekenshop, gelieve ons dan 's zaterdag tijdens de openingsuren telefonisch te contacteren op het nummer  052/33.02.23.U kan onze boekenshop treffen op verschillende evenementen, beurzen en festivals van zusterverenigingen.
 
 

Shop op verplaatsing

 • Paasweekend  31 maart ,  1 en 2 april   telkens van 10u tot 17u.   niet zoals traditioneel in Blankenberge Zaal Forum (wegens verbouwingen ) maar de negende Expo gaat uitzonderlijk door bij Kranen Verheye   Boomkorstraat  1    8380  Zeebrugge  (  in de Achterhaven ) .
 • MOMA  in Sint-Niklaas  op 21 en 22 april
 • PFT/TSP Expo-Ruilbeurs in Saint-Ghislain  28 april   van 9u tot 15u.
 • Stoomfestival van  SCM  te Maldegem  5 en 6 mei.
 • Treignes 21 juli  Journée de Modélisme  en  22 juli Journée Maatériel de Tout Genre   Onder voorbehoud /  Sous réserve 
 • SDP  Baasrode  Scheldeland in Stoom  7 en 8 juli 
 • PFT/TSP  Expo-Ruilbeurs in  Saint-Ghislain   8 september
 • MSKK  Oostende  22 en 23 september
 • ModelspoorExpo Leuven  13 en 14 oktober
 • MSVB Brugge   3 en 4 november   in  De Koepel G.Davidstraat    Brugge
 • PFT/TSP  Expo-Ruilbeurs in Saint-Ghislain  1 december
 • Modelspoorclub Lier Boekenbeurs 2 december

Op deze data is de boekenshop NIET geopend in Baasrode-Noord.

Bestellingen

U kan uw bestellingen overmaken per brief of per mail. Vergeet niet simultaan het gepaste bedrag van uw bestelling te betalen aan
SDP Fabriekstraat 118 9200 Bendermonde-Baasrode.
IBAN BE17 4232 0198 1121 BIC KREDBEBB

Om de steeds stijgende portkosten te ontwijken halen heel wat Shop-klanten nà afspraak ( bij voorkeur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of brief naar Ten Berg 52 9300 Aalst) hun spoorwegliteratuur op ter gelegenheid van verplaatsingen van de Shop en in de Boekenshop te Baasrode-Noord als ze eens in de buurt zijn (open op zaterdag van 14u. tot 17u. 30 behalve op feestdagen en als de Shop op verplaatsing is)

Voordeel als lid van vzw SDP

Beste Shop-klant, vergeet niet dat de jaarbijdrage (lidgeld) van de vzw. SDP recht geeft, behoudens enkele uitzonderingen, op 10% korting bij aankopen in de BVS-Shop, ook bij haar verplaatsingen en ook bij verzending!